top of page

Hvad er Musikhjælp
Scenesetup?

Musikhjælp Scenesetup er et samarbejde mellem Tuborgfondet og ROSA, hvor både større og mindre vækstlagsfestivaler i hele landet kan ansøge om at få tildelt et gratis produktionssetup. Målet er at styrke upcoming artister og samtidig støtte det blomstrende og mangfoldige festivalmiljø i Danmark.

Setuppet består blandt andet af en 48m2 stor scene, lyd-, og lyssetup. Derudover er professionelle scene- og lydteknikere også inkluderet i produktionspakken. Lysteknikere er ikke inkluderet. 

Som en del af Musikhjælp Scenesetup bliver alle ansøgere tilbudt at deltage i opkvalificerende workshops med fokus på vidensdeling, der skal sikre, at festivalerne er godt klædt på til afvikling af koncerter, uanset om de bliver tildelt scenesetuppet eller ej. Workshoppene er åbne for alle interesserede.

Musikhjælp Scenesetup

Hvad er der i en Scenesetup-pakke?

fjnr-09.png

Scene (48 m2)

scene_setup_illustrationer-08.png

Lydsetup

Lyssetup

scene_setup_illustrationer-11.png

Scene- og lydteknikere

scene_setup_illustrationer-10.png

Læs mere om hele pakken her

Untitled_1.23.1.jpeg
Layer_2.png

Læs mere om
ansøgningsprocessen her

__r-06.png

Få svar på de mest
stillede spørgsmål her

Musikhjælp Scenesetup er en del af Tuborgfondet Musikhjælp, som samler en række initiativer - såsom Tourbusserne - der støtter flere unge i at gøre musikken til en levevej. ROSA får støtte fra Tuborgfondet til at drive indsatsen.

bottom of page